Jos et kuule minun pihisevän sukupuolten välisestä epätasa-arvosta, löydät minut varmasti puhisemassa kallionseinämällä tai kiipeilyhallilla.
Jos et kuule minun pihisevän sukupuolten välisestä epätasa-arvosta, löydät minut varmasti puhisemassa kallionseinämällä tai kiipeilyhallilla.

Minun tarina

Työvuodet kaikenikäisten kanssa, satojen perheiden ja lukuisten elämänvaiheiden parissa näkyy näkyy kykynä ymmärtää eri tilanteita, ja herkkyytenä kohdata haastavampienkin tilanteiden äärellä.


Omalle polulle on mahtunut kasvukipuja aina esiintyjästä luokan edessä jännittäjäksi. Tanssijan identiteetistä irtipäästämistä ja kaliokiipeilystä hurmaantumista. Paniikihäiriön ja traumaperäisen stressioireyhtymän kautta ihmisten eteen uudelleen nousemista ja sittemmin hyvinvointialan yrittäjäksi kasvamista.

Koulutustaustani pitää sisällään monipuolisesti opintoja aina urheiluopistolta alkaen, liikunnanohjauksen korkeakouluopintoja ja viimeisimpänä olen valmistunut fysioterapeutin tutkintoon. Lisäksi olen kouluttautunut PhysioPilates ja jooga -ohjaajaksi.

Lajitaustani on vähintään yhtä kirjava, mutta kunniamaininnan ansaitsee kiipeily, joka on näin 15 lajivuoden jälkeen muovautunut enemmänkin elämäntavaksi.

Yhteiskunnallisista asioista valveutuneena ja pesunkestävänä feministinä minulle on tärkeää työskennellä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistäen. 

Suhtaudun hyvin tunnollisesti siihen, että jokaisen asiakkaan kanssa löydetään juuri hänen elämään ja voimavaroihin parhaiten sopivat ratkaisut. Oli kyse sitten tavoitteellisemmasta liikkumisesta tai hengitysharjoitusten avulla hermoston rauhoittamisesta.


Koulutus

Fysioterapeutti (2021) Tampereen ammattikorkoeakoulu
PhysioPilates -ohjaaja (2022) Suomen Terveysliikuntainstituutti
Flowjooga -ohjaaja (2019) HimaHappiness
Liikunnanohjaaja (2015-kesken) Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Liikunnanohjauksen peruskurssi (2015) Varalan Urheiluopisto